|
pomóżcie pimpo !!! - skasowane probe :(:(:( |
| Autor |
Wiadomość |
jura
Gość
|
Wysłany: Pon 13 Gru, 2004
|
|
|
| Czarny smok to długa historia ….. Kiedyś przy piwie opowiem… |
|
|
|
 |
kinia

|
|
|
|
trzymam za słowo |
_________________ Anakonda żywi się ssakami polując zazwyczaj w nocy. Anakondy są znane z kapryśnego usposobienia, zaś ich szczególne wymagania czynią je znacznie mniej popularnymi zwierzętami hodowlanymi niż inne gatunki boa. |
|
|
|
 |
Dakota

|
|
|
|
| Cytat: |
No nie taki nieliczny teoretycznie ja jestem posiadaczm zarówno I jak i II generacji
|
Dlatego nie napisałam "jedyny" tylko "jeden z nielicznych" .Szkoda Papciu twojej jedyneczki, ale za to nie musisz już teraz jeżdzić na końcu kolumienki .Nie ma tego złego... |
_________________ 50% Polaków nie zdaje sobie sprawy, że jest połową społeczeństwa. |
|
|
|
 |
Cooly

|
Wysłany: Wto 14 Gru, 2004
|
|
|
Hehehehe po "lotniskowych probach" w Brzegu wychodzi ze musialby znowu jezdzic na koncu kolumienki bo mulowaty cos ten Bialy przecinak.....
PS. No wlasnie, Papciu zrobiles cos z tym muleniem? |
_________________ Kubek, tshirt, smyczka, brelok nie pomoze jakes cielok!
Jeśli gdzieś w Polsce wyprzedziła cię biała dwójka to był na pewno Papciu, Jeśli ty wyprzedziłeś białą dwójkę to masz wpierdal |
|
|
|
 |
papciu [Usunięty]
|
|
|
|
Witam
| Cooly napisał/a: | Hehehehe po "lotniskowych probach" w Brzegu wychodzi ze musialby znowu jezdzic na koncu kolumienki bo mulowaty cos ten Bialy przecinak..... |
Wypadek przy pracy, i nieprzygotowanie autka.
| Cooly napisał/a: | | PS. No wlasnie, Papciu zrobiles cos z tym muleniem? |
W przyszłym tygodniu jedzie do mechaniola na wymianę kupy pierdół między innymi olejów, filtra powietrza. Mam nadzieję że to pomorze ale boję się że to coś ze sprzęgłem, raz mi się ślizgneło a to zły objaw. Ale niewiem czy za chwilę niebędę musiał się go pozbyć bo zmieniam stanowisko i Prezes zasugerował że da mi 50k i żebym sobie jakąś służbówkę kupił a Probe stojące na parkingo to wyrzucanie pieniędzy.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Cooly

|
|
|
|
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to bida bardzo bida......... powiedz mu ze image firmy lepiej wyglada jak Probasem podlatujesz .....a nie sluzbowka jakich miliony na naszych drogach |
_________________ Kubek, tshirt, smyczka, brelok nie pomoze jakes cielok!
Jeśli gdzieś w Polsce wyprzedziła cię biała dwójka to był na pewno Papciu, Jeśli ty wyprzedziłeś białą dwójkę to masz wpierdal |
|
|
|
 |
Dakota

|
|
|
|
A jeszcze z takim kagańcem.... |
_________________ 50% Polaków nie zdaje sobie sprawy, że jest połową społeczeństwa. |
|
|
|
 |
papciu [Usunięty]
|
Wysłany: Sro 15 Gru, 2004
|
|
|
Witam
No negocjuję ale jest ciężko, bo przecierz nie będę dygał 5000 km miesięcznie za zwrot za paliwo, bo to była by klapa finansowa. Najgorsze jest to że jak się dogadamy na moje to będę musiał nalepić na autko nalepkę firmową
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|