|
[k,p] budę probe2 pod silnik 2,5v6 |
| Autor |
Wiadomość |
surec
|
Wysłany: Sro 30 Wrz, 2009 [k,p] budę probe2 pod silnik 2,5v6
|
|
|
Poszukuję budy, może być niekompletna, tzn bez kół, lamp, drzwi..., najlepiej z silnikiem, może być uszkodzony, a przynajmniej z kompletem elektryki. surecc@wp.pl. Anglik odpada.
Po prostu chcę przełozyć ze swojego wszystko oprócz budy i wnętrza... |
_________________ Nie każda morda pasuje do Forda |
|
|
|
 |
sudi

Auto: Ford Probe 2,5 V6
|
Wysłany: Nie 04 Paź, 2009
|
|
|
| wysłałem ci zdjecia budy na meila jak chcesdz wiecej to pisze pozdro |
_________________ "Są powody do mruczenia" |
|
|
|
 |
surec
|
Wysłany: Sro 14 Paź, 2009
|
|
|
| sudi napisał/a: | | wysłałem ci zdjecia budy na meila jak chcesdz wiecej to pisze pozdro |
Dzięki sudi, szukam dalej, może coś się trafi...
Mam rozbite PROBE 2,5 GT USA 94r ze sprawnym silnikem.
Potrzrebuję budę BEZ SILNIKA! LUB LEPIEJ Z USZKODZONYM z wiązką elektryczną z szybami z zawieszeniem i dobrze by było na kołach(do transportu) , do zejścia z ceny mogę zrezygnować z dzrzwi, tylnej klapy, tylniego zderzaka, przednich lamp, i środka (ale tylko foteli i kanapy) kokpit zostaje, moge ewentualnie ale niechętnie zostawić zawiechę , skrzynie i inne jakieś drobne detale (do ustalenia) Cena jaką mogę dać to powiedzmy ok.500 PLN w zależności co zostanie a co dostanę z autem. Nie szukam auta z zagranicy do rejestracji, powypadkowe, najlepiej jakby był zarejestrowany, Chodzi o FORD PROBE 2,5 II generacja najlepiej wersja GT USA. Bedę wdzięczny za odpowiedzi.
A rozbitek wygląda tak:
 |
_________________ Nie każda morda pasuje do Forda |
|
|
|
 |
arko
Arko

Auto: Ford Probe II 2,5 V6 24V 95r
|
|
|
|
 |
sebol-gt

|
|
|
|
TUTAJ masz tego samego probka tylko na naszym forum
arko - cudze chwalicie ,swego nie znacie tylko offy w głowach |
_________________ A mamusia mówiła zostań ginekologiem synku bo to i dobrze płatna praca i ręce ciągle w cieple - wspominał kierowca ciężarówki, zmieniając koło na mrozie.
 |
|
|
|
 |
SHADOW
Audi Coupe S2

Auto: Audi Coupe 2.3
Probe 2.5V6
Probe 2.2GT
Wiek: 28 Dołączył: 11 Maj 2007 Posty: 495 Skąd: Tarnobrzeg
|
|
|
|
| To auto nalezalo do Gonci jak kojarze ale trzeba wziasc poprawke ze bylo dosc mozno rozbite przodem |
_________________ Doda nago i inne fajne blondyny... KLIKAJ SZYBKO...
 |
|
|
|
 |
arko
Arko

Auto: Ford Probe II 2,5 V6 24V 95r
|
|
|
|
[quote="sebol-gt"]
TUTAJ masz tego samego probka tylko na naszym forum
arko - cudze chwalicie ,swego nie znacie tylko offy w głowach [/quote
sory to z przemęczenia od offowania |
_________________ BYŁ PROBE 2,2 91r.USA AUTOMAT JEST PROBE 2,5GT 95 EURO
 |
|
|
|
 |
sudi

Auto: Ford Probe 2,5 V6
|
Wysłany: Czw 15 Paź, 2009
|
|
|
| surec napisał/a: | | sudi napisał/a: | | wysłałem ci zdjecia budy na meila jak chcesdz wiecej to pisze pozdro |
Dzięki sudi, szukam dalej, może coś się trafi...
Mam rozbite PROBE 2,5 GT USA 94r ze sprawnym silnikem.
Potrzrebuję budę BEZ SILNIKA! LUB LEPIEJ Z USZKODZONYM z wiązką elektryczną z szybami z zawieszeniem i dobrze by było na kołach(do transportu) , do zejścia z ceny mogę zrezygnować z dzrzwi, tylnej klapy, tylniego zderzaka, przednich lamp, i środka (ale tylko foteli i kanapy) kokpit zostaje, moge ewentualnie ale niechętnie zostawić zawiechę , skrzynie i inne jakieś drobne detale (do ustalenia) Cena jaką mogę dać to powiedzmy ok.500 PLN w zależności co zostanie a co dostanę z autem. Nie szukam auta z zagranicy do rejestracji, powypadkowe, najlepiej jakby był zarejestrowany, Chodzi o FORD PROBE 2,5 II generacja najlepiej wersja GT USA. Bedę wdzięczny za odpowiedzi.
A rozbitek wygląda tak:
[url=http://img340.images....th.jpg]Obrazek[/URL]
[url=http://img210.images....th.jpg]Obrazek[/URL] |
surec moge ci sprzedać bude tanio ale najpierw musze z niej wymontować pare rzeczy napisz mi na priv co musi zostać dokladnie a ja ci napisze ile za to chce co do tego budy owszem była uderzona bo to auto od gonci ale jest wszystko ok aby bedzie cięzko z kołami bo mam tam alumy 17" to sprzedaje osobno ale coś tam sie załatwi czekam na info pozdro |
_________________ "Są powody do mruczenia" |
|
|
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
|