Zamknięty przez: pimpo Wto 28 Lip, 2009 |
[S] Alufelgi GT 16" ORI |
| Autor |
Wiadomość |
Zolak
Pobemaniak !? :-)

Auto: 2,5 GT Fiolet w welurze
|
Wysłany: Pon 09 Mar, 2009 [S] Alufelgi GT 16" ORI
|
|
|
Witam, sprzedam kpl alufelg od wersji GT euro - jednym słowem pospolite 16"
Jakieś tam opony są założone (przynajmniej na 2 ) niestety z tego co pamietam to raczej wymiana.
Felg proste( fabrycznie ) w dobrym stanie. Fotki moge wrzucic jesli ktos bedzie NAPRAWDE zainteresowany bo do tego musze pol piwnicy przewalic
Cena jaka mnie interesuje to 450zł/kpl
Pozdro |
_________________ Probik GT fioletowy z 96r.
Majac porownanie Skóra vs. Welur, stwierdzam ze welur jest wygodniejszy aczkolwiek skóra ładniej wygląda
Pozdrawiam Zolak
 |
|
|
|
 |
ERO
NO PROBE NO FUN

Wiek: 25 Dołączył: 02 Gru 2007 Posty: 611 Skąd: Bolesławiec
|
Wysłany: Pon 09 Mar, 2009
|
|
|
oj to chyba nie sprzedasz bo ponoc za 450zl to mozna kupic takie felgi z prawie nowkami oponkami |
_________________ Tu byl fajny tekst :D:D |
|
|
|
 |
mesiek
|
|
|
|
| Erofrog napisał/a: | | oj to chyba nie sprzedasz bo ponoc za 450zl to mozna kupic takie felgi z prawie nowkami oponkami |
A pewnie, że można...
Ale Zolak przynajmiej nie pajacuje z ceną jak coniektórzy... i napewno sprzeda aluski |
|
|
|
 |
MISIEK
[*]

Auto: Nissan 3.0
BMW 2.5
|
|
|
|
| mesiek napisał/a: | | Ale Zolak przynajmiej nie pajacuje z ceną jak coniektórzy |
taaa... najlepiej gdyby były za darmo ! weź się opamiętaj !
to, że ty sprzedałeś za grosze nie znaczy, że każdy ma robić z siebie pajaca i frajera, prawda ? |
_________________ Było: 2.2 GT '92 - trup. | 2.5 GT '93 - u Stinga | 2.5 GT '96 KiLZE - u Krzyska | 1.4 VW Polo | 5.7 V8 Pontiac Trans Am |
Jest: 3.0 v6 Nissan Maxima | 2.5 R6 BMW 523i
 |
|
|
|
 |
mesiek
|
|
|
|
| MISIEK napisał/a: | | to, że ty sprzedałeś za grosze nie znaczy, że każdy ma robić z siebie pajaca i frajera, prawda ? |
No pewnie, lepiej poszukać pajaca i frajera który kupi badziewne oryginalne felgi za 800-600 zł |
|
|
|
 |
MISIEK
[*]

Auto: Nissan 3.0
BMW 2.5
|
|
|
|
| mesiek napisał/a: | | badziewne oryginalne felgi |
hmm... czy ja wiem... moim zdaniem są bardzo dobre !!!
bardzo wytrzymałe i to chyba najważniejsze !
800 może bym nie dał... ale 150 za sztukę to całkiem OK cena |
_________________ Było: 2.2 GT '92 - trup. | 2.5 GT '93 - u Stinga | 2.5 GT '96 KiLZE - u Krzyska | 1.4 VW Polo | 5.7 V8 Pontiac Trans Am |
Jest: 3.0 v6 Nissan Maxima | 2.5 R6 BMW 523i
 |
|
|
|
 |
Zolak
Pobemaniak !? :-)

Auto: 2,5 GT Fiolet w welurze
|
|
|
|
| Erofrog napisał/a: | oj to chyba nie sprzedasz bo ponoc za 450zl to mozna kupic takie felgi z prawie nowkami oponkami |
No to kupuj, czy ja Ci bronie ??
Teraz nie wiem czy ktos tu probuje mi pocisnac czy nie?? Jesli tak to niech zrobi to wprost bo juz sie pogubilem w tym waszych aluzjach
Co do ceny i felg, wolny rynek, z siekiera nad nikim nie stoje i nie karze kupowac, a to czy sprzedam czy nie to juz moja sprawa o ile sie orientuje ??
| MISIEK napisał/a: |
taaa... najlepiej gdyby były za darmo ! weź się opamiętaj !
|
Podejrzewam ze i tak komus by cos nie pasowalo, chodz "za darmo to i ocet słodki..."
Pozdrawiam |
_________________ Probik GT fioletowy z 96r.
Majac porownanie Skóra vs. Welur, stwierdzam ze welur jest wygodniejszy aczkolwiek skóra ładniej wygląda
Pozdrawiam Zolak
 |
|
|
|
 |
ERO
NO PROBE NO FUN

Wiek: 25 Dołączył: 02 Gru 2007 Posty: 611 Skąd: Bolesławiec
|
|
|
|
Zolak spokojnie to taka aluzja do Meska byla :d
Ja mam felgi z dwiema oponkami do jazdy i dwiema takimi co bym osobiscie wymienil ale tez mozna jezdzic.i chce za nie 600zl wiec na jedno wychodzi z 4 oponkami dobrymi chce 800zl i mysle ze to uczciwa cena.No ale mesiek twierdzi ze komplet felg z 4 prawie nowymi oponkami to za 450zl mozna dostac gdzie dla mnie wiecej warte sa oponki same jak prawie nowki i dobrej firmy. |
_________________ Tu byl fajny tekst :D:D |
|
|
|
 |
lalamido
Auto: Probe 2,5 V6 '95
|
Wysłany: Wto 17 Mar, 2009
|
|
|