|
Chciałbym kupic prosze o opinie |
| Autor |
Wiadomość |
crupek
PROBE forever

Auto: PROBE 2.5 V6 GT "MEDICI"
Wiek: 26 Dołączył: 10 Cze 2006 Posty: 1261 Skąd: Głogów / Wrocław
|
Wysłany: Pon 24 Lip, 2006 Chciałbym kupic prosze o opinie
|
|
|
Witam wszystkich tak samo baardzo zakochanych w PROBE jak ja:) Mam na imie Przemek lat 22. Mieszkam w Głogowie (dolny śląsk) a studiuje geoinformatyke na politechnice we Wrocławiu! W autku tym zakochałem sie juz 2 lata temu i od tamtego czasu zarabialem zbieralem i wkoncu dzisiaj znalazlem egzemplarz w bardzo dobrym stanie. Jutro z rana jade po niego juz z gotóweczkąSmile http://moto.allegro.pl/sh...?item=115782189
To juz jest 7 probek ktorego ogladalem wszystkie mialy stuki w zawieszeniu kazdemu stukaly popychacze. a co drugiemu w silniku jeszcze cos piszczalo i klekotało.
Ten jako jedyny po odpaleniu chodzil jak pszczoleczka, jako jedyny mial sprawny reczny itp. Jeszcze tylko rejestracja GAZ i jade na zlocik Smile Jak mnie bedzie stac hehe Smile POZDRAWIAM wszytskich klubowiczów |
|
|
|
 |
MISIEK
[*]

Auto: Nissan 3.0
BMW 2.5
|
Wysłany: Pon 24 Lip, 2006
|
|
|
proponuje Ci jeszcze zobaczyc probka Basfa w przeciwienstwie do tego z allegro jest sprawdzony w 100 % |
_________________ Było: 2.2 GT '92 - trup. | 2.5 GT '93 - u Stinga | 2.5 GT '96 KiLZE - u Krzyska | 1.4 VW Polo | 5.7 V8 Pontiac Trans Am |
Jest: 3.0 v6 Nissan Maxima | 2.5 R6 BMW 523i
 |
|
|
|
 |
Chaos [Usunięty]
|
Wysłany: Pon 24 Lip, 2006
|
|
|
Ja rowniez polecam auto Basfa jechalem nim osobiscie i przyznam ze slicznie chodzi ( mam porownanie bo wczesniej mialem tez 2.0) Zawieszenie miodzio silniczek w bardzo dobrym stanie I tak jak misiek mowi jest sprawdzony Kupujesz od klubowicza a nie jakiegos kolesia co sciaga auta z niemiec i nic o nich nie wie
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
crupek
PROBE forever

Auto: PROBE 2.5 V6 GT "MEDICI"
Wiek: 26 Dołączył: 10 Cze 2006 Posty: 1261 Skąd: Głogów / Wrocław
|
Wysłany: Wto 25 Lip, 2006
|
|
|
Dzieki chlopaki ale juz klamka zapadla
- silniczek pszoleczka
- zawiecha cichutka
- reczny jak brzytwa
- w srodku jak nowy
- nie bierze oleju
- wszystko dziala
- na 100% jezdzila nim kobieta przez ostatnie 2 lata
za 3 godziny po niego jade takze teraz ide spac
a o ile pamietam to basf pisał miedzy innymi:
- niedługo do wymiany będą prawdopodobnie sondy bo spalanie wzrosło o litr pali na mieście 12, przy ostrej jeździe
- poza tym basf nie jezdzi powoli np 1/4 mili czy wyscigi z pimpem tym bardziej ze to WROCŁAW (i tu kazdy wie o co biega )
- o innych nie wspomne
a tak na marginesie to pozdro dla Basfa
Mój ma kiepski lakier jak to (czerwony) wiec juz sie zastanawiam nad lakierem |
|
|
|
 |
DENAT [Usunięty]
|
|
|
|
| Niech Ci służy jak najdłużej. Do zobaczenia na jakimś zlocie. |
|
|
|
 |
MISIEK
[*]

BMW 2.5
|
|
|
|
Sorry ale stwierdzenie ze autem jezdzila kobieta nie przemawia do mnie <hahaha>
co innego gdyby to byl telefon komorkowy :D:D:D |
_________________ Było: 2.2 GT '92 - trup. | 2.5 GT '93 - u Stinga | 2.5 GT '96 KiLZE - u Krzyska | 1.4 VW Polo | 5.7 V8 Pontiac Trans Am |
 |
|
|
|
 |
Emil

Auto: Ford Probe 2.5 V6 24v
|
|
|
|
Cześć . Jak przyjedziesz z autem do Głogowa to może się spotkamy i pogadamy, a na spot we Wrocławiu pojedziemy razem (jak będzie). Pozdro |
_________________ Bordowe Probe 2.5 V6 24v USA
Chrysler 300M 3,5 V6 24v
Były :
Chrysler Cirrus 2,5 V6 24v USA , Citroen XM 3.0 V6 , Citroen BX 1,7 TD , Ford Scorpio 2,8 V6 , Opel Rekord 2.0 , Opel Rekord 1.7
 |
|
|
|
 |
wacek [Usunięty]
|
|
|
|
| MISIEK napisał/a: | | Sorry ale stwierdzenie ze autem jezdzila kobieta nie przemawia do mnie <hahaha> |
albo dziadek do kościoła
Zazwyczaj handlarze pisza ze autem jeździła kobieta albo dziadek wystarczy pooglądać ogłoszenia.
He he a potem się okazuje ze silnik, do roboty, ze cos puka, stuka, trzeszczy.
Crupek obyś Ty trafił na dobre auto, zawsze to o jednego probasa w klubie więcej |
|
|
|
 |
MISIEK
[*]

BMW 2.5
|
|
|
|
Wacus.... ale to wlasnie przez jade kobiet i dziadkow moze byc zajechany silnik i zawiecha :D:D:D
czasami nie wierze wlasnym oczom jak widze co dziady robia na drogach (niektore kobiety tez) |
 |
|
|
|
 |
wacek [Usunięty]
|
|
|
|
Coś w tym jest , ostatnio taka jedna blondyna w moim probasie zamiast 4 chciała wrzucić wsteczny ale się wtedy zagotowałem
Zawiecha owszem ale silniki młodzi gniewni częściej wykańczają.
Dziatki czy baby raczej nie piłują na czerwonym nie montują pseudo sportowych stożków itp.
Ale fakt faktem dziadek czy baba tez może auto wykończyć |
|
|
|
 |
Ronin
Śmigacz

Auto: Probe 2.5V6 MTX, 97r. USA California.
|
|
|
|
| wacek napisał/a: | | zamiast 4 chciała wrzucić wsteczny |
Eta rakieta
| wacek napisał/a: | | baby raczej nie piłują na czerwonym |
Ale zamiast pięciu używają trzech biegów albo palą sprzęgło
Crupek powodzenia życzę! Probek z allegro wygląda na zadbanego tylko zwróć sprzedającemu uwagę że 2.0 nie ma 136 PS tylko 116 |
_________________ Fallen angels at my feet whispered voice at my ear death before my eyes...
Wiele okazji do śmiechu traci ten,
kto nie potrafi śmiać się z samego siebie. |
|
|
|
 |
Mav
Różowy Misiaczek

Auto: byl Probe GT a jest slamazarny diesel
|
|
|
|
| wacek napisał/a: | | baby raczej nie piłują na czerwonym |
Dobrze, ze napisales raczej, bo juz chcialem Cie poprawiac |
_________________ Pozdrawiam
Mav
Byl Ford Probe GT V6/24V - wersja europejska '94
Too Fast To Live Too Young To Die
http://s2.metaldamage.onet.pl/c.php?uid=114168 |
|
|
|
 |
Jacuś

Auto: PROBE kameleon
QUAD BASHAN 250
Wiek: 26 Dołączył: 13 Cze 2006 Posty: 373 Skąd: Wałbrzych
|
|
|
|
Ale dziadki i kobiety najszczęściej wykańczają sprzęgło:) Palą je niesamowicie:) a Basf ma naprawde igłe:) a skąd wzięła się taka moc silnika?? 136KM?? Chyba lekka przesada!! Chyba, że ta "kobieta" lubiła przeróbki Bez klimy i coś dziwnie mały przebieg jak na ten rocznik i autko z Niemiec Pozdrawiam |
_________________ www.janusz-woznicki.pl
 |
|
|
|
 |
pimpo
Site Admin FLYKILLER

Auto: 1. PROBE V6 '93 EURO MTX
2. PROBE V6 '94 USA ATX
|
|
|
|
| crupek napisał/a: | | poza tym basf nie jezdzi powoli np 1/4 mili czy wyscigi z pimpem |
ale my się nie ścigamy codziennie i nie zarzynamy silników (czyt nie ciągniemy do 8k obrotów). można się ścigać jeżdżąc normalnie jestem pod wrażeniem - czytasz uważnie forum od dłuższego czasu chyba?
do zobaczenia!
pozdro |
|
 |
basf_wrocław
Rzeźnik

Auto: Przygotowywane do reinkarnacji, dzielne R4 :)
|
|
|
|
| pimpo napisał/a: | | jestem pod wrażeniem - czytasz uważnie forum od dłuższego czasu chyba? |
No mnie też wcięło Z pimpem to nie wyścigi On się gramoli jak mucha w smole Cieszymy się z twojego nabytku i nie możemy się doczekać żeby obejrzeć. Co do mojego Probasa to napisałem co trzeba będzie zrobić żeby auto było w stanie igła Żeby nie było, że wpuszczam kogoś z klubu w maliny. Nachętniej oddałbym go za darmo komuś z klubu ale niestety bogaty nie jestem
PS Prosze niech już nikt niegdy na tym forum nie pisze, że silniki mazdy nie biorą oleju
Wracając do ścigania się na 1/4 to Probkiem 2.0 jeździ się na wyścigach do 4500 obr., jedyne co w czasie takiego wyścigu się niszczy to sprzęgło, które wymieniłem właśnie po tych wyścigach i od tamtej pory nie strzelam ze sprzęgła
EDIT : Ostra jazda nie oznacza przeciągania auta na biegach tylko szybkie rozpędzanie się. Normalna jazda dla mnie jest do 2000-2500 obr, a ostra (taka w trakcie której auto najwięcej żłopie) jest do 4500 |
_________________ Nowy lakier + short shifter THX Misiu +rozpórka by RX und kolektor wydechowy super extra tuningowy łod Pimpka
 |
|
|
|
 |
|
|