FAQFAQ  Mapa GoogleMapa Google  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: SoTonkA
Pią 22 Sie, 2008
Naklejki- Wizytówki
Autor Wiadomość
t0mpre 

Wysłany: Nie 21 Lis, 2004   

jednemu brelok innemu nalepke... łehehe

Scyzor
[Usunięty]

Wysłany: Pon 22 Lis, 2004   

Greyg!! Wrzuć ten Twój wzór który jest kilka postów wyżej na stronę, albo gdzies do ściągnięcia (albo na maile spam'a), ale jako dokument Word'a najlepiej i litery białe... Tak będzie najszybciej, a pewnie wiele osób pójdzie na plotter i za parę zeta sobie/innym te naklejki zrobi...

Pzdr

Cooly

Wysłany: Pią 26 Lis, 2004   

A ja nadal upieralbym sie, ze jednak jestesmy swego rodzaju wyrzutkami, i mozeby ten fakt wlasnie zaznaczyc na nalepkach.

Fan mi sie tak jakos kojarzy z kims kto kocha i nie posiada......

Nie przychodzi mi nic do glowy konkretnego... jakies Ford Probe Renegate albo Ford Probe Outlaw .....

Z reszta sam nie wiem.... ale FAN to jakos tak ..bezdusznie..

Pozdro

Jeśli gdzieś w Polsce wyprzedziła cię biała dwójka to był na pewno Papciu, Jeśli ty wyprzedziłeś białą dwójkę to masz wpierdal :lol:

pimpo 
Site Admin
FLYKILLER

Auto: 1. PROBE V6 '93 EURO MTX 2. PROBE V6 '94 USA ATX

Cooly napisał/a:
po co ludziom kubek, koszulka i naklejka z "Klubu" i naklejki nasze?........ brak logiki? a moze sie czepiam.. :lol:

:? myślałem że wszyscy są tutaj równi ale widzę że jednak są "właściciele"

drogi Cooly odpowiem na to pytanie na swoim przykładzie. NIKT mi nic złego nie zrobił na tamtym forum ani nie słyszałem żeby ktoś mnie tam obraził czy choćby źle o mnie mówił. nie mam najmniejszego powodu żeby opuszczać tamto forum. na tym forum jest sporo ludzi których poznałem i których uważam za porządnych facetów, więc aby nadal się z nimi kontaktować, radzić się ich i w miarę możliwości pomagać im przyszedłem za nimi tutaj. to forum jak i tamto jest dla mnie gościnne więc chcę należeć do obu i stąd chęć posiadania naklejki WASZEJ i kubka z "Klubu"

pozdro

papciu
[Usunięty]

Witam

Pimpo bez komentarza :evil:

Pozdrawiam

Cooly

pimpo napisał/a:
:? myślałem że wszyscy są tutaj równi ale widzę że jednak są "właściciele"

I masz racje sa wszyscy rowni, i ja wszystkich rowno traktuje

pimpo napisał/a:
drogi Cooly odpowiem na to pytanie na swoim przykładzie. NIKT mi nic złego nie zrobił na tamtym forum ani nie słyszałem żeby ktoś mnie tam obraził czy choćby źle o mnie mówił. nie mam najmniejszego powodu żeby opuszczać tamto forum. na tym forum jest sporo ludzi których poznałem i których uważam za porządnych facetów, więc aby nadal się z nimi kontaktować, radzić się ich i w miarę możliwości pomagać im przyszedłem za nimi tutaj. to forum jak i tamto jest dla mnie gościnne więc chcę należeć do obu i stąd chęć posiadania naklejki WASZEJ i kubka z "Klubu"

Przeciez nic nie powiedzialem, ze nie masz sie radzic, pomagac innym i nie mam takze bynajmniej nic przeciwko przynaleznosci do "Klubu" i tutaj. Super ze sa ludzie ktorzy i tutaj i tam sie odnajduja w sytuacji i nie przejmuja sie wasniami, sporami i urazami wszelkiego typu.

Zastanawia mnie tylko sam fakt.... bo nie mow mi ze nakleisz obie nalepki obok siebie na aucie.

pozdro

Jeśli gdzieś w Polsce wyprzedziła cię biała dwójka to był na pewno Papciu, Jeśli ty wyprzedziłeś białą dwójkę to masz wpierdal :lol:

Bienias
Gość

Dobra Panowie - jakieś konkretne propozycje z tym podpisem.

Tuaj jest plik w EPS do wycięcia na ploterze.

Z robieniem naklejek na przezroczystej folii wstrzymalem się, gdyż w koncu nie wiem czy mają być od wewnątrz czy na zewnątrz.

Kwestię czy ktoś chce oznaczać swoje auto czy nie, to już jego indywidualna sprawa. Osobiście nie widziałbym 2 naklejek obok siebie, gdyż sposób w jaki mnie i kilka osób potraktowano był co najmniej podły. To moje prywatne zdanie i każdy zrobi jak uważa.

Wizytówki będę rozsyłał na maila. Format PDF A4 z układem 2x5szt. dostosowany do papierów wizytówkowych do drukarek.

Gturbo

Wysłany: Wto 30 Lis, 2004   

I tu jest problmem czy maja byc na zewnatrz czy wewnatrz. Widze ze wiekszosc ma przyciemniane szyby dlatego chca na zewnatrz. Natomiast ja spodkalem sie z sytuacja ze pojechalem na myjke reczna z malemi naklejkami Eibach na szybce i wyjechalem bez nich bo gosciu karszerem mi je zmyl :lol: Wienc czy jest cos takiego co by po kazdej myjce nie naklejac nowych naklejek.

Co ma byc to bedzie !!!

Bienias
Gość
Wysłany: Wto 30 Lis, 2004   

Faktycznie - tu moze byc problem, ale by go uniknac nalezy trzymac sie paru zasad przy naklejaniu..

- przed naklejeniem nalezy oczyscic szybe denaturatem
- nastepnie zraszamy woda, najlepiej za pomoca rozpylacza takiego jak kupujemy plyn do mycia szyb,
- do przenoszenia liternictwa najlepiej uzyc odpowiedniej tasmy; mozna poprosic o maly kawalek tam gdzie bedziecie wycinac liternictwo,
- nastepnie usuwamy wszelkie "bable" za pomoca n.p. platikowej liniki

Takie naklejenie zapewni nam trwaly efekt, bez narazenia nawet na mechanicznych myjniach. Wazna jest tez jakosc naklejanej folii, ale tu akurat wiekszosc w Polsce uzywa Oracal'a, wiec raczej problemow nie bedzie.

Scyzor
[Usunięty]

Wysłany: Sro 01 Gru, 2004   

Cooly napisał/a:
A ja nadal upieralbym sie, ze jednak jestesmy swego rodzaju wyrzutkami, i mozeby ten fakt wlasnie zaznaczyc na nalepkach.

Fan mi sie tak jakos kojarzy z kims kto kocha i nie posiada......

Nie przychodzi mi nic do glowy konkretnego... jakies Ford Probe Renegate albo Ford Probe Outlaw .....

Z reszta sam nie wiem.... ale FAN to jakos tak ..bezdusznie..

Pozdro

Ano właśnie proponowałem: dołączyć do naklejki Navy Jack'a (czyli taki jak mój emblemacik)!! Pasowałby idealnie!!
A FAN... Hmmm... może faktycznie lepiej byłoby FAN-CLUB (mniejsza o statut naszej zgrai), ale OK, jak już tak jest to luzik :wink:

philipe
Gość
Wysłany: Nie 05 Gru, 2004   

greyg napisał/a:

Tuaj jest plik w EPS do wycięcia na ploterze.

Jakim programem otwiera się ten format pliku?

Scyzor
[Usunięty]

Wysłany: Czw 06 Mar, 2008   

Odgrzewam temat :P
Mamy naklejki.
Mamy też koszulki, kubki, smycze, kalendarze, wygaszacz ekranu.
A przydałoby się może podrukować wizytówki (może w formie kalendarzyka jak to .pl robi(ł), takie które możnaby wkładać za wycieraczki spotkanym probom lub wręczać ich właścicielom :wink:
Promocja, rozumiecie towarzysze :?: :grin:

Tylko przydałby sie projekt, wykonawca, orientacja w kosztach... :wink:

KASZCZU 

Auto: Ford Probe 2.5 GT 96r

Dokładnie przydałoby się coś takiego. Swego czasu miałem kalendarzyki-wizytówki Klubowe z PLki ale ich zapas szybko się wyczerpał. Teraz nigdy nie wiem jaki jest dzień tygodnia :lol: i nie mam co wrzucać napotkanym Probkom za wycieraczkę..

Tu jest jedna firma, która sie tym zajmuje...
---------1-----------
cena za wizytówkę poniżej 7gr /szt.

Lub:

--------2---------

5000szt za 244zł czyli 4gr za sztukę

Był:I GEN 2.2 GT 92R
Jest:II GEN 2.5 V6 96r "Jessi"

Krzysiek 
Veritas-Aequitas

to jeszcze wymotajcie co ta "wizytówka" ma zawierać i co przedstawiać .. czy tylko autko i adres www czy coś jeszcze .. ?

dla mnie bomba, pikuś, i inne słowa ..

:cool:
- Chrysler Town & Country '04 USA - jest
- Ford Expedition '08 USA - jest

Scyzor
[Usunięty]

No może w tle Probek(i) :P , nazwa klubu, adres www, info o forum, porady, znajomi, zloty... "alsolutely free" i... numer mojego konta jako pomysłodawcy :twisted: :lol: :lol: :lol:

Odpowiedz do tematu